Rood3 Project

Badkamer voorzien van een maximaal ruimtegevoel

Natuurlijke tinten bepalen de toon.
Het half vrijstaand bad, dé blikvanger van de badkamer.

Bad, douche, dubbele wastafel en zelfs een toilet, alles was aanwezig. Doordat echter alles verstopt zat achter muurtjes ontbrak het voor de bewoners aan een gevoel van ruimte en licht.

Het wegbreken van de muurtjes en een herpositionering van douche en toilet zorgden al meteen voor een open gevoel. Het licht kon weer overvloedig binnenstromen door het plaatsen van een groter dakraam. We maakten zuinig gebruik van kleuren waardoor de badkamer voelt als een echte oase van rust. De vloer en een deel van de wanden werden afgewerkt met “extra-large” tegels.

Vrijstaand bad

Bij het binnenkomen zuigt het bad alle aandacht. Het is de blikvanger van de badkamer. Het half vrijstaand bad straalt luxe uit. Het bad oogt niet enkel mooi, het is ruimtebesparend en het is bijzonder handig in onderhoud. Je kan makkelijk aan elke zijde van het bad, wat een extra pluspunt is, toch?

Het grote metalen raam zorgt voor een mooie scheiding tussen douche en wastafel. De tablet en waskommen werden afgewerkt in Corian, wat het geheel naadloos maakt. De eik-fineerafwerking van de kasten zorgen voor een warme, natuurlijke touch.

Met veel voldoening kijken we terug naar deze intense periode en aangename samenwerking. Jullie persoonlijke, gestructureerde en professionele aanpak is een grote troef. We konden vrij alle vragen en ideeën bespreken.

Charlotte, David en zoontje Achille
Plan badkamer voor de werken