Rood3 Project

Oude stallen krijgen tweede jeugd

De oude stallen krijgen een nieuwe invulling.
Rood3 Interieur Design Furniture

De woning met stallen ligt in een rustige omgeving waar je nog kan genieten van mooie zichten over de weilanden. Het gezin woont al geruime tijd in de woning aan de straatkant. Helaas kunnen ze door de positionering van de stallen niet echt genieten van het mooie uitzicht.

De grote binnenplaats willen ze graag ook wat intenser gaan gebruiken. Vanuit die verlangens begon dan ook het idee te groeien om de stallen om te bouwen tot een woning in landelijke stijl met een hedendaagse invulling.

Visualisatie

De bestaande constructie zal volledig ontmanteld worden. Het gewelfd plafond wordt behouden, waardoor je meteen de landelijke sfeer in het ruime salon zal kunnen voelen.

Visualisatie

Er worden zoveel mogelijk grote raampartijen voorzien. Zo ontstaat er een maximaal zicht op de weilanden en is er ook meer connectie met de binnenplaats.

Visualisatie
Visualisatie

In het interieur gaan we voor een mix van landelijk en tijdloos. Zo zal in de keuken bijvoorbeeld gebruikgemaakt worden van oude plavuizen en de vloer in het bureau zal aangelegd worden in klinkers van rode baksteen. Op die manier blijft de woning de sfeer van het landelijke ademen.

Visualisatie inrichting keuken
Visualisatie inrichting bureau