logo rood3

Altijd maatwerk

We komen horen met een potlood in de hand. Horen wat je wenst, wat je denkt, waar je van droomt. En zo maken we een eerste schets. Een snel idee op papier, meer is het voorlopig niet. Maar we voelen al de ruimte aan, we voelen waar je heen wilt, we zien al buitenkansen. Op het einde, nadat de schets een moodboard is geworden, en dan een fraaie render, en dan een technisch plan, en uiteindelijk een tastbaar ingerichte ruimte…kortom, wanneer alles af is: muren, meubels en technieken, stoffen, kleuren, armaturen enzovoort…dan kom jij in een huis waar je blij van wordt.

Relax

Het plan is wel dat jij geen stress hebt als je thuis gaat renoveren. Geen keuzestress, geen technische stress, geen planningsstress. Relax en geniet van het proces, dat is het plan.
Een plan dat wij graag voor jou uittekenen en uitvoeren. Want er komt natuurlijk wel wat bij kijken, zaken die je wellicht niet gewend bent. Dat hoeft ook niet: je kan gewoon rekenen op onze expertise, onze contacten, onze kennis van materialen en technieken.

Wat houdt dat in? Ten eerste: we doen altijd alles in samenspraak met jou, want we willen tijdens het hele traject op jouw golflengte zitten. Maar we nemen jou ook alles uit handen: wij vragen offertes op, selecteren onderaannemers, stellen de planning op, volgen de planning op, lossen problemen op, we beantwoorden de moeilijke technische vragen in jouw plaats. Het plan is dus echt ‘geen stress’. Alleen maar: Yes!