Jouw project

Elk project is anders. Rood3 richt zich op drie types projecten.

Interieur & Styling

Je wilt één of meerdere ruimtes herinrichten. Je hebt wel een idee van waar je naartoe wilt, maar je wilt graag een beroep doen op vakmensen die jouw smaak kunnen vertalen in een perfect afgewerkte ruimte die helemaal naar jouw goesting is. Bij Rood3 snappen we waar je heen wilt, we werken voor jouw keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer, hobbyruimte, noem maar op… een interieurplan op maat uit.

We leggen je een idee voor met een harmonische mix van kleuren, materialen en texturen. We adviseren je qua indeling, maatmeubilair, lichtplan en circulatieplan.

We brengen dat allemaal mooi en helder vooraf voor je in beeld, via een fotorealistische 3D- weergave.

En wanneer jij vindt dat het helemaal goed zit, kunnen we – als je dat wenst – ook de uitvoeringsfase in handen nemen.

Jij bepaalt, wij adviseren, ontwerpen, controleren, en zorgen dat je straks graag thuiskomt.

 

Wil je één of meerdere ruimtes in je woning herinrichten? We komen graag eens bij je langs voor een gratis verkennend gesprek.

Exterieur: even bijsturen? Of begin je vanaf nul?

nieuwe look

Ben je toch niet helemaal tevreden met hoe je woning er langs buiten uitziet? Wil je de gevels en de omgeving moderner maken? Vaak kunnen enkele slimme visuele ingrepen een groot verschil maken. We tekenen het graag voor je uit. Beginnend met een schets, dan een fotorealistische 3D-weergave. We schaven bij tot je er weg van bent, en dan kan onze architect er vlot mee aan de slag. (Of jouw eigen architect natuurlijk, als je dat verkiest.)

nieuwbouw

Je gaat bouwen en je wilt dat doen met meerwaarde: een gevel en een buitenomgeving die zin voor esthetiek uitstralen. Je krijgt van ons een fris ontwerp met aandacht voor jouw smaak en voor het straatbeeld. Beginnend met een schets, dan een fotorealistische 3D-weergave. We schaven bij tot je er weg van bent, en dan kan onze architect er vlot mee aan de slag. Of ook hier: jouw eigen architect, als je dat verkiest.

Totaalrenovatie

‘Een stevige verbouwing’ zou je het kunnen noemen. Maar dan wel met oog voor méér dan alleen de esthetiek. Hier gaat het om een pand strippen, de ruimtes efficiënt organiseren, zorgen voor een gevoel van openheid, door de bestaande muren heen durven te kijken. Woningen futureproof maken, met respect voor het karakter en de inplanting. En uiteraard voor het budget.

Een voorbeeld? Denk aan een appartement waarin je hebt geïnvesteerd als tweede verblijf of om te verhuren, en dat aan renovatie toe is. De indeling en de inrichting van vroeger zijn nu achterhaald. Er zijn slimmere bouwtechnieken die meer kansen bieden, je kunt ruimtes optimaliseren, duurzamer inrichten, en helemaal aan jouw smaak aanpassen.

Je kan daar ver in gaan, maar dat hoéft niet altijd. In een pand met veel karakter wil je die ziel misschien net behouden. Dat maakt het mooi: een mix van ‘oud’ en hedendaags. Met inzichten en technieken van vandaag.

Een totaalrenovatie gaat in eerste instantie om slim omspringen met de beschikbare ruimte. En ze smaakvol en duurzaam herinrichten, op maat van wie er woont.

Zoek je iemand die dat voor je kan doen? Wij komen graag eens langs voor een vrijblijvend gesprek.