logo rood3
Rood3 Project

Herontdek het landschap

Oude stallen; nieuw uitzicht, tijdloze pracht.

Stel je voor: een charmante hoeve, omringd door een rustige omgeving met uitgestrekte uitzichten over de velden. In de oude stallen schuilt de geboorte van een eigentijds landhuis, klaar om tot leven te komen.

Het gezin woont aan de kant van het erf waar ze beperkt zicht hebben door de stallen. Een diep verlangen om te genieten van een beter uitzicht bracht het idee tot leven om te verhuizen naar de stallen, waar de positie gunstiger is voor adembenemende vergezichten. In de toekomst zal het huis aan de straatkant fungeren als co-house.

Het interieur omarmt een harmonieuze mix van landelijke charme en tijdloze elegantie. Subtiele details zoals oude plavuizen in de keuken en klinkers van rode baksteen in het bureau versterken de landelijke ziel van de woning.

Het behoud van het karakteristieke gewelfde plafond in het ruime salon zal de authentieke sfeer behouden, terwijl grote raampartijen zorgen voor een naadloze integratie met de omliggende natuur. Dit alles nodigt uit om te genieten van het beste van beide werelden.

Rood3 Interieur Design Furniture