logo rood3
Rood3 Project

Ontluikende schoonheid

De essentie van charme en verfijning ontdekt.

Inspirerend interieurproject

Stel je een adembenemende nieuwbouwwoning voor met bijhuis en poolhouse, waar elk detail met zorg is ontworpen door ons ervaren team. Dit inspirerend interieurproject straalt luxe, elegantie en een verfijnde levensstijl uit, en biedt jou een oase van rust in een moderne wereld.

Hoogwaardig interieurdesign met natuurlijke materialen

Ons project richt zich op hoogwaardige afwerking en een harmonieus samenspel van lichte en donkere kleuren, weelderige texturen en subtiele bronzen accenten. Denk aan het gebruik van natuurlijke materialen zoals donker en bleek hout, natuursteen en mortex. Door ons oog voor detail ontstaat er een sfeer van rust en verfijning doorheen de hele woning. Dit is het hoogwaardig interieurdesign waar je altijd van hebt gedroomd.

Stijlvolle leefruimte

Inspirerend interieurproject. Zithoek met een harmonieus samenspel van lichte en donkere kleuren en een balkenplafond als eye-catcher

De leefruimte vormt het episch centrum van deze prachtige woning, ontworpen voor zowel ontspanning als entertainment. Donkere houtaccenten, comfortabele meubels en zorgvuldig gekozen decoraties smeden een warme en uitnodigende sfeer. De ruime opzet en royale ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnenstromen, waardoor de ruimte nog ruimtelijker en luchtiger aanvoelt. Elk hoekje van deze ruimte is zorgvuldig ontworpen om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te zijn. Dit inspirerende interieurproject transformeert de leefruimte tot een ware blikvanger.

Dit inspirerend interieurproject transformeert de leefruimte tot een ware blikvanger.Donkere houtaccenten, comfortabele meubels en zorgvuldig gekozen decoraties smeden een warme en uitnodigende sfeer.
Contrast van een prachtig houten balkenplafond en een haardwand in lichte kleuren zorgen voor een mooie eenheid. De bruut gekapte natuursteen op de haardmantel als puntje op de i.
Een eethoek die rust uitstraalt door het gebruik van natuurlijke materialen zoals donker en bleek hout, natuursteen en mortex.

Moderne keuken

In deze keuken gaan functionaliteit en stijl hand in hand. Voorzien van hoogwaardige apparatuur en afgewerkt met natuursteen en mortex, biedt deze ruimte alles wat een thuiskok zich kan wensen. Het contrast tussen donkere en lichte elementen creëert een elegant en tijdloos design. Met voldoende opbergruimte en een ruim kookeiland, is deze keuken perfect voor zowel dagelijks gebruik als voor het ontvangen van gasten. Wij garanderen dat elke keukenzone efficiënt en visueel aantrekkelijk is. Hoogwaardig interieurdesign komt hier tot leven.

Tijdloze keuken met een ruim keukeneiland. Voorzien van hoogwaardige apparatuur en afgewerkt met natuursteen en mortex.
Tijdloze keuken met een ruim keukeneiland. Voorzien van hoogwaardige apparatuur en afgewerkt met natuursteen en mortex. Keukenkraan van Aqualex, een innovatieve designkraan met gefilterd gekoeld, bruisend en heet water.
Tijdloze keuken met een ruim keukeneiland. Voorzien van hoogwaardige apparatuur en afgewerkt met natuursteen en mortex.

Luxe slaapkamers en elegante badkamers

Laat je inspireren door deze zorgvuldig ontworpen slaapkamers en badkamers. Rust en welzijn staan centraal in deze ruimtes. Zachte texturen en zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen voor een harmonieuze en ontspannende sfeer.

In de badkamers vind je de perfecte balans tussen luxe en functionaliteit. Met een afwerking in natuursteen en mortex krijgen de ruimtes een chique en duurzame uitstraling. Moderne voorzieningen, waaronder ruime douches en stijlvolle wastafels, maken van elke badkamer een echt wellness-moment. Wij zorgen ervoor dat elke ruimte een persoonlijke en luxe ervaring biedt. Een inspirerend interieur laat jouw dromen werkelijkheid worden.

Exclusief wonen met bijhuis

Het bijhuis beschikt over een exclusief thuiskantoor waar functionaliteit en elegantie samenkomen. Deze inspirerende omgeving is ideaal voor zowel werk als ontspanning, en biedt een perfecte balans tussen productiviteit en welzijn. Voor wie luxe en functionaliteit zoekt, is dit bijhuis de perfecte keuze. Onze ontwerpen creëren werkruimtes die zowel praktisch als stijlvol zijn.

Ons hoogwaardig interieurdesign strekt zich ook uit tot de buitenruimtes. Of je nu een duik neemt in het zwembad, geniet van de zon op het terras of een feestje organiseert, het poolhouse biedt alles wat je nodig hebt voor een luxe levensstijl. Onze ontwerpen zorgen voor een naadloze integratie van binnen- en buitenruimtes, waardoor je overal kunt genieten van luxe en stijl.

Ontdek verborgen juweeltjes

Dit inspirerende interieurproject heeft ook zijn verborgen juweeltjes. In de kelder bevindt zich een schat – een prachtige wijnkelder. Hier geniet je van een selectie van fijne wijnen, terwijl je de kunst van het leven viert te midden van verfijning en goed gezelschap. Deze ruimte is ontworpen om jou een gevoel van exclusiviteit en luxe te bieden, waardoor elke bijeenkomst een bijzondere ervaring wordt. Onze creativiteit en oog voor detail maken elke ruimte uniek en persoonlijk.

Materialen van Hoogwaardige Kwaliteit

Laat je meeslepen door de allure van dit project en ontdek dat dit niet zomaar een huis is; het is een ultieme uitdrukking van schoonheid, waar je je direct thuis zult voelen. Van de zorgvuldig ontworpen binnenruimtes tot de weelderige buitenruimtes, elk aspect van deze woning is een viering van elegantie en stijl. Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap is zichtbaar in elk detail. Dit is hoogwaardig interieurdesign in zijn puurste vorm.

Hoogwaardig design, vakkennis en passie

Laat je inspireren door de visuele weergave van dit project en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor jouw eigen woning. We nodigen je uit om een eerste glimp op te vangen van dit unieke ontwerp en je verbeelding de vrije loop te laten.

Ben je klaar om jouw droomhuis te realiseren? Neem dan contact met ons op en samen creëren we iets buitengewoons.

Met onze toegewijde vakkennis en passie voor design zijn wij de essentiële partner in het creëren van jouw droomhuis. Ons team van experts denkt met je mee, biedt innovatieve oplossingen en zorgt ervoor dat elk project tot in de perfectie wordt uitgevoerd, met aandacht voor elk detail. Jouw visie en onze expertise vormen samen een meesterwerk van elegantie en welzijn. Dit inspirerend interieurproject wacht op jou. Ontdek meer over stijlvol wonen.