logo rood3
Rood3 Project

Een verfrissend modern interieur

Waar natuur en ruimte samensmelten.
Rood3_Inrichten_zithoek_ruimte_sfeervol

Eigentijds interieurontwerp dat natuur en ruimte verbindt

Ervaar een hedendaags interieurontwerp dat natuur en ruimte harmonieus verenigt. Daglicht stroomt binnen en creëert een open gevoel. Connectie tussen binnen en buiten staat centraal. Dit project illustreert onze expertise in eigentijds interieurontwerp, waar moderne elementen naadloos samenkomen voor een uitnodigende en ruimtelijke sfeer.

Gezellig samenzijn in de eethoek en zithoek

De op maat gemaakte zithoek belichaamt modern interieurontwerp op zijn best. De lichtgroene zetel zorgt voor een leuk accent.

De eethoek en zithoek vormen de kern van samenhorigheid, badend in natuurlijk licht en een uitnodigende ambiance. Grote ramen versterken het gevoel van warmte en openheid. Deze gemoedelijke sfeer is perfect om te ontspannen, samen te komen en te genieten.

Op maat gemaakte zit- en ontspanningshoek voor ultieme ontspanning

Onze op maat gemaakte zithoek belichaamt modern interieurontwerp op zijn best. De zitbank biedt een ideale plek om te ontspannen en tv te kijken, terwijl een doorkijk naar een tweede ontspanningshoek een gevoel van openheid en verbondenheid creëert. 

Een op maat gemaakt interieur. De zitbank werd volledig op maat gemaakt.

Diepe zetels in de loungehoek nodigen uit tot volledige ontspanning, ideaal voor rustige momenten of informele bijeenkomsten. Elegantie en gemak smelten samen voor een harmonieus en uitnodigend interieur.

De loungehoek, nodigt uit tot volledige ontspanning met zijn grote, diepe zetels die perfect zijn om in te liggen en tot rust te komen.
Modern interieruontwrp waarbij de open keuken in verbinding staat met een gezellige eethoek. De lange houten tafel is een ware eyecatcher.

Keukenpracht: Modern interieurontwerp en elegantie

In de keuken komen sterke materialen zoals mortex en zwart gebeitst fineer eik samen, uitnodigend voor koken en samenzijn. Met functionaliteit en esthetiek in gedachten ontworpen, biedt deze ruimte een gashaard voor warmte en grote ramen voor een prachtig uitzicht op de tuin. Ideaal voor dagelijks gebruik en het ontvangen van gasten.

Exclusief interieur op maat. Sterke materialen zoals mortex en zwart gebeitst fineer eik creëren aantrekkingskracht in de keuken.
Exclusief interieur op maat. Sterke materialen zoals mortex en zwart gebeitst fineer eik creëren aantrekkingskracht in de keuken.

Op maat gemaakte harmonie en verbinding in de hal

Een op maat gemaakte kastenwand in de hal verbindt harmonieus de eethoek en zithoek, wat een gevoel van eenheid en verfijning door het hele huis creëert. Meer dan een doorgangsruimte, draagt de hal bij aan de cohesie van het interieurontwerp.

Eenheid en Verfijning door het Hele Huis

Ons hedendaags interieurontwerp streeft naar een harmonieus geheel waar elke ruimte naadloos in elkaar overvloeit. Hoogwaardige materialen en doordachte ontwerpkeuzes garanderen functionaliteit en esthetiek, wat bewoners rust en gezelligheid biedt.

Uw Droominterieur, Onze Passie

Dit project belichaamt ons streven naar hedendaags interieurontwerp dat niet alleen mooi is, maar ook de levenskwaliteit van bewoners verbetert door ruimte, licht en natuurlijke connectie te integreren.

Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, ons team bestaat uit creatieve ontwerpers die uw visie vertalen naar uitvoerbare plannen. De daadwerkelijke uitvoering wordt verzorgd door gespecialiseerde partners, terwijl wij het bouwproces nauwgezet opvolgen en begeleiden. Neem vandaag nog contact met ons op om samen uw ideale interieur te realiseren.

Dank aan www.pilarshoots.be voor de prachtige beelden van dit project.