logo rood3
Rood3 Project

Een huis vol licht

Een perfect mix van stijl en natuurlijke helderheid.
Rood3 interieurontwerp, zithoek, gashaard, natuursteen, metalen deur, donker parket

Boeiende mix van materialen

Droom je van een woning die perfect jouw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt? Met ons persoonlijk interieuradvies en een op maat gemaakt interieur maken wij jouw droom werkelijkheid. Laat je inspireren door deze woning. Vanaf het begin hebben we gewerkt aan een eigentijds interieur met een boeiende mix van materialen en een krachtige uitstraling.

In dit project hebben we de volledige inrichting verzorgd, met als doel een woning te creëren die zowel uitnodigend als functioneel is. Door strategisch geplaatste, grote ramen hebben we ervoor gezorgd dat natuurlijk licht de hoofdrol speelt. Elk vertrek in de woning baadt in het licht, wat bijdraagt aan een frisse en levendige atmosfeer.

Eenheid en rust door consistentie

We hebben consistentie in kleur en materiaalgebruik doorgevoerd om een gevoel van eenheid en rust te creëren. De zithoek, bijvoorbeeld, combineert ruimtelijkheid met warmte en gezelligheid dankzij een harmonieuze mix van donker hout en lichtgrijs marmer. Je kunt je zo voorstellen hoe ontspannend en elegant deze ruimte aanvoelt.

Verlichte verwennerij: Een panorama van schoonheid

Een opvallend element van deze woning is de uitbouw, volledig omringd door grote ramen. Deze ruimte, gevuld met natuurlijk licht, biedt een spectaculair uitzicht op de tuin en creëert een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De grote eettafel nodigt uit tot lange, gezellige diners, terwijl de glanzende, lage kast een stijlvol contrast vormt en extra opbergruimte biedt.

Tijdloze keukenervaring

De keuken in dit project is zowel stijlvol als uiterst functioneel. Ontdek de perfecte balans tussen strakke lijnen en subtiele hoogteverschillen rondom de wasbak op het keukeneiland. Het werkblad en de wasbak, vervaardigd uit zacht grijze marmer, brengen een vleugje luxe naar voren met goudbruine nuances.

De keukenkasten in licht eikenhout, greeploos en eigentijds, versterken de warme sfeer. Met op maat gemaakte kasten en een keukeneiland dat voor georganiseerde opslag zorgt, is de keuken ontworpen om elke culinaire uitdaging met gemak aan te kunnen. Een samenspel van marmer en hout creëert een tijdloos elegante keukenomgeving. Ervaar de moderne esthetiek en natuurlijke charme van deze ruimte en zie jezelf koken in een ruimte die zowel praktisch als mooi is.

Verfijnde verfrissing: een verkwikkende ervaring

De badkamer in deze woning straalt luxe en verfrissing uit, met hoogwaardige materialen zoals Italiaans marmer en verfijnde zwarte accenten. Deze ruimte biedt een uitnodigende sfeer waar je volledig kunt ontspannen. Geniet van de ruime instapdouche en het luxe bad, speciaal ontworpen voor ontspanning en elegantie. Laat je verleiden door de uitnodigende sfeer die elke dag een verkwikkende ervaring maakt.

Dit project toont duidelijk aan hoe ons persoonlijk interieuradvies en op maat gemaakt interieur jouw (nieuwbouw)woning kunnen transformeren. We luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar een ontwerp dat jouw stijl en behoeften perfect weerspiegelt. Elk detail, van de keuze van materialen tot de plaatsing van meubels, wordt met zorg en precisie uitgevoerd.

Door met ons samen te werken, kies je voor een team met een scherp oog voor detail en een passie voor perfectie. We begrijpen dat jouw huis jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Daarom streven we ernaar elk ontwerp persoonlijk en uniek te maken, precies zoals jij het wilt.

Laat ons je helpen om van jouw (nieuwbouw)huis een droomhuis te maken met ons op maat gemaakte interieur en persoonlijk interieuradvies. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw visie werkelijkheid kunnen maken.

Dank aan www.pilarshoots.be voor de prachtige beelden van dit project.