logo rood3
Rood3 Project

Een harmonieuze thuis

Stijlvol wonen met natuurlijke accenten.

Exclusieve woonervaring

Welkom in een wereld van elegantie. Stap binnen in een wereld van verfijning en luxe, waar verleden en heden samenkomen in een uniek high-end interieurontwerp.

Natuurlijks schoonheid en vakmanschap

Stel je voor: een ruimte waar natuurlijke materialen en hoogwaardige afwerkingen perfect samensmelten. Onze ruime leefkeuken met uitbouw biedt niet alleen een directe verbinding met de omliggende weilanden, maar is ook een meesterwerk van design en vakmanschap. Eikenhout, Corian en natuursteen zorgen voor een warme, natuurlijke uitstraling die uitnodigt tot samenzijn.

Exclusieve woonervaring. Keukeneiland in corian. Kastenwand in eikenhout. Werkblad aan kookgedeelte in natuursteen fior di bosco.

Ruime leefkeuken met op maat gemaakte details

De keuken is een toonbeeld van functionele elegantie en op maat gemaakt vakmanschap. Het eikenhout en natuursteen harmoniëren prachtig met de doordachte opbergruimte en het prachtig vormgegeven werkoppervlak. Geniet van het dagelijkse koken met geavanceerde inbouwapparatuur die naadloos is geïntegreerd in de kastenwand en het keukeneiland, waardoor een gestroomlijnde en efficiënte ruimte ontstaat.

High end interieurontwerp. Keukeneiland in corian. Kastenwand in eikenhout. Werkblad aan kookgedeelte in natuursteen fior di bosco.
High end interieurontwerp. Keukeneiland in corian. Kastenwand in eikenhout. Werkblad aan kookgedeelte in natuursteen fior di bosco.
High end interieurontwerp. Het kookgedeelte in de keuken is afgewerkt in natuursteen Fior di Bosco.

Gezellige zithoek: ontspannen sfeer

De zithoek, met zijn haardwand in hout, biedt een knusse en ontspannen sfeer waar u kunt genieten van lange avonden bij het vuur. Daarnaast hebben we de voormalige “voutekamer” omgevormd tot een knusse tv-zithoek, ideaal voor ontspannende filmavonden of rustig genieten van uw favoriete programma’s. Beide ruimtes zijn ontworpen om comfort en gezelligheid te maximaliseren, waardoor u altijd een perfecte plek heeft om te ontspannen.

Zithoek met haardwand in eikenhout.
Voutekamer omgevormd tot een knusse tv-zithoek

Inkomhal: pure elegantie

De inkomhal straalt pure elegantie uit, met een smetteloos wit decor en een trap gehuld in warme eikenhouten tonen. De doorgang met een sierlijke boog leidt je naar de doordachte wasplaats. De vloer, met zijn verbluffende microtopping-afwerking, voegt een eigentijdse touch toe aan deze tijdloze ruimte.

Exclusieve woonervaring. Smetteloos witte inkomhal met eikenhouten trap en vloer in naadloze microtopping. Sierlijke boog die leidt tot de wasplaats.

Wasplaats: praktische verfijning

Ook de wasplaats, afgewerkt in lichte eik en microtopping, combineert praktische bruikbaarheid met een verfijnde uitstraling. Hierdoor wordt elke hoek van uw huis een weerspiegeling van uw smaak en stijl.

Luxe badkamer: tijdloze allure

De badkamer, met een naadloze afwerking in wit en zwart, straalt tijdloze allure uit. Het ovale bad in zwarte Corian vormt een opvallende eyecatcher en biedt ultieme ontspanning.

Badkamer, high end interieurontwerp. Een smetteloos witte badkamer met een bad in zwarte corian als eyecatcher

Til uw interieur naar een hoger niveau

Bij ons draait high-end interieurontwerp om meer dan alleen esthetiek; het is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid en levensstijl. Onze ontwerpen vinden de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige, natuurlijke materialen. Wij bieden persoonlijke begeleiding en advies, van het eerste concept tot de volledige projectbegeleiding van A tot Z.

Ontdek hoe wij uw visie kunnen realiseren en uw interieur tot leven kunnen brengen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan uw reis naar een exclusieve woonervaring. Bezoek ons portfolio voor meer inspiratie en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden.

Dank aan www.pilarshoots.be voor de prachtige beelden van dit project.