logo rood3
Rood3 Project

– In progress – Tijdloze schoonheid

Onmiskenbaar genot van charme en verfijning.

Ontdek een adembenemende nieuwbouwwoning met bijhuis en poolhouse, waar elk detail met zorg is ontworpen. Dit project belichaamt luxe, comfort en een verfijnde levensstijl.

Met een focus op een hoogwaardige afwerking biedt dit project een harmonieus samenspel van lichte en donkere kleuren, weelderige texturen en subtiele bronzen accenten.

Doorheen de hele woning voel je een sfeer van rust en verfijning, waarbij elk element zorgvuldig is ontworpen om een gevoel van vakmanschap en aandacht voor detail te weerspiegelen, zelfs in de kleinste nuances.

Het bijhuis beschikt over een exclusief thuiskantoor, waar functionaliteit en elegantie samenkomen in een inspirerende omgeving die ideaal is voor zowel werk als ontspanning.

Bovendien huisvest de kelder een verborgen schat – een prachtige wijnkelder waar u kunt genieten van een selectie van fijne wijnen, terwijl u de kunst van het leven viert te midden van verfijning en in goed gezelschap.

Laat u meeslepen door de allure van dit project en ontdek dat dit niet zomaar een huis is; het is een ultieme uitdrukking van schoonheid, waar u zich direct thuis zult voelen.